Espais immersos en la Natura
Espais amb sales multifuncionals
Previous slide
Next slide

Ens hem envoltat d’un conjunt de col·laboradors que ens fan possible dur a terme la nostra missió en localitzacions immerses o pròximes a la natura. Així mateix, són espais d’un alt valor afegit pel que fa a la comoditat de les instal·lacions per tal que les diferents activitats es desenvolupin en tot el seu potencial i siguin realment transformadores.

Els emplaçaments ofereixen un entorn ideal per a dur a terme una reconnexió interior i amb la naturalesa. i estan situades entre 45 min i 1 hora de Barcelona o Girona.

Mas Vilar

Mas Vilar és una preciosa masia situada al Parc Natural del Montseny, que data del segle XIII. Ha estat restaurada conservant els elements històrics, dotant-la de totes les comoditats pròpies de l’actualitat i prevalent la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. Compta amb caldera de biomassa, plaques solars per a la calefacció d’aigua i piscina de cloració salina.

La finca compta té certificació de Gestió Forestal Sostenible (rebent visites de tècnics forestals d’Europa com a exemple de bona gestió), col·laborant en la preservació de la fauna i flora locals, preservant nius i usant sistemes naturals i biològics per a l’horta.

La Masia, envoltada per boscos i muntanyes, regala a l’hoste unes vistes immillorables. La calma que es respira i el paisatge que domina l’entorn de l’allotjament garanteixen una desconnexió absoluta.

Mas Vilar ofereix una cuina molt casolana, natural i equilibrada i compta amb productes de proximitat o de la seva pròpia granja.

Més informació en la seva pàgina web.

Àgape

Agape1
Agape 4

Àgape es troba a Caldetes d’Estrac, un bonic poble de la costa del Maresme, als peus del Parc Natural de Montnegre i Corredor. La casa, veïna de la Fundació Palau, ha estat reconstruïda pensant en un model d’espai on poguessin confluir harmoniosament espais tan dispars com una cuina professional, una sala per a activitats corporals, sales de treball, un saló biblioteca i fins i tot una cova!

Més informació en la seva pàgina web.