Nosaltres

La Nostra Perspectiva

asTara neix de l’experiència acumulada durant anys d’estudi i exercici professional en els camps de les ciències humanes, biològiques i de la salut, l’aprenentatge derivat de programes de coaching i mindfulness, i el treball interior mitjançant la pràctica de disciplines com la meditació i el ioga.

Sota la nostra perspectiva, el dret innat al benestar, a la salut i al desenvolupament han de quedar emparats per un model social i sanitari que permeti que es donin de manera estable i duradora. Aquest model també ha de capacitar a les persones per a assumir una corresponsabilitat i un determinat nivell d’autonomia sobre els mateixos. A asTara contribuïm per a que això sigui possible.

D’altra banda, proposem la re-connexió de l’ésser humà amb la natura. En termes generals, el concepte de natura és entès des d’una perspectiva externa a la persona, que gaudeix d’ella però sense sentir-se inclosa en la mateixa. El desenvolupament d’una relació més profunda i inclusiva és absolutament necessari i produeix innombrables beneficis per a la salut. Prendre consciència que som part d’un sistema que ens transcendeix i que està íntimament relacionat amb la nostra existència, el nostre benestar i la nostra cultura, és avui més important que mai.

El Nostre Equip

IMG-20210603-WA01352

José Carlos Hermida

José Carlos és llicenciat en ciències ambientals, guia de turisme ecològic i rural i coach certificat per l’Associació Espanyola de Coaching.

 

Està format en intel·ligència emocional, amb una àmplia trajectòria en la gestió de persones. Facilitador del mètode Psych-k ®, destinat al canvi de creences limitants, és practicant regular de txikung i meditació des de fa més de 10 anys. És amant de la natura, del desenvolupament personal i de les disciplines d’origen oriental que ha practicat a l’Índia, Nepal i el Tibet.

20210416095236_IMG_42362

Davide Rampino

Davide és llicenciat en econòmiques, Instructor acreditat de mindfulness per l’International Mindfulness Teacher Association i coach nutricional. 

 

Compta amb llarga experiència i formació continuada en lideratge i gestió d’equips. És també tècnic en dietètica i nutrició per la Asociació Profesional Espanyola de Naturopatía i Bioterapia, i practicant de meditació diàriament. Viatger enamorat de la natura, ha madurat amb els anys la seva passió per a la filosofia budista i la visió oriental de l’ésser humà.

Volem compartir una forma de vida conscient, sostenible i connectada amb el nostre interior i amb el món natural. Esperem acompanyar-te en aquest viatge. Un viatge cap a tu. Un viatge cap a aquest tot del qual ets part.