Confia més en la saviesa del teu cos
En comptes de bloquejar els seus senyals, pots optar per escoltar-les
Vols aconseguir una major connexió amb el teu cos?
Només des d'aquesta connexió interna
qualsevol persona pot estar centrada, conèixer-se i saber cap a on dirigir-se
Previous slide
Next slide

Consciència Corporal

La consciència corporal és la capacitat de saber escoltar el cos. El seu estat de salut, d’energia, les seves necessitats, si està acumulant tensions o somatitzant emocions derivades de pensaments, situacions d’estrès o ansietat. Si “li ve de gust” un menjar o un altre menjar, si està hidratat o si falta tonificació. En definitiva, és estar connectat amb el teu interior a través del continent, l’estructura que ho suporta i embolica tot.

També és estar connectat amb el cos saber percebre els canvis que en ell provoca el món exterior, les condicions climàtiques, de contaminació atmosfèrica o acústica, etc.

La ment, les emocions i el cos estan íntima i directament relacionats. Les accions sobre un d’ells, suposen un canvi en la resta. Saber escoltar el cos i cuidar-lo és font de salut i benestar garantida, ajuda a modular i gestionar emocions i a canalitzar pensaments.

Yoga exterior
Yoga interior

Com ho fem

A asTara treballem des de la manifestació més bàsica i funcional del cos com és la respiració, fins a disciplines que requereixen major coneixement i pràctica com el txi kung.
La respiració conscient és una tècnica que permet un nivell de connexió amb el nostre cos molt superior al que tenim en un estat “normal” d’activitat diària, i és una pràctica de partida per a la resta de treballs corporals.

La consciència corporal es desenvolupa a partir de la connexió de les diferents parts del cos mitjançant moviments i exercicis simples que permeten que s’activi la circulació, flueixi l’energia i s’adquireixi una adequada flexibilitat. El treball amb l’energia corporal i la seva distribució per tot el cos és la base de pràctiques mil·lenàries com el tai chi o el Qi-gong, en les quals s’inspiren alguns dels nostres tallers.
asTara practiquem el hatha ioga, com a disciplina holística que uneix el treball sobre ment i cos. És una via per a l’autoconeixement i el desenvolupament personal que condueix a una millora de la condició física i de la salut.

yoga foto interior

La relaxació comença a partir de la capa externa del cos, i penetra en les capes profundes de la nostra existència

Quins beneficis tindrás amb la pràctica de la consciència corporal

Redueix els nivells d'estrès i ansietat
Millora la condició física, la circulació i el metabolisme
Té efectes positius sobre l'insomni, durada i qualitat del somni
Augmenta l'autoconeixement i el nivell de consciència
Augmenta la capacitat de connexió amb un/a mateix/a
Millora la capacitat de concentració

Informació Pràctica

Nombre de persones: l’activitat es realitza per a grups d’entre un mínim de 4 i un màxim de 12 persones

Durada: l’activitat té una durada aproximada de 2 hores

Lloc: en l’Agenda d’Activitats s’indica el lloc de realització de l’activitat
Roba: s’aconsella roba còmoda per a realització d’exercicis d’estirament. S’aconsella portar una estoreta i una manta.
Activitats a mesura: addicionalment a les activitats recollides en la nostra agenda pots sol·licitar una sessió a mesura per a un grup entre 4 i 12 persones, així com integrar-la amb altres disciplines

  • El preu de l’activitat és de 30,00 euros per persona
  • És necessari realitzar una reserva de plaça per a poder participar. La reserva es realitza complimentant el formulari; una vegada enviat rebrà una confirmació de disponibilitat de plaça.
  • Per a finalitzar la reserva és necessari realitzar el pagament del 50% del preu amb antelació, en el correu de confirmació s’indicaran les modalitats de pagament.
  • Política de cancel·lació: des de 10 dies fins a les 72 hores anteriors a l’activitat, es retornarà un 50% de l’import pagat en cas de cancel·lació. Per a cancel·lacions en les últimes 72 hores abans de l’activitat no es realitzaran devolucions. En cas que les condicions del temps siguin adverses o que no s’aconsegueixi el nombre mínim de persones, asTara podrà cancel·lar l’activitat fins a 72 hores abans del dia de l’activitat, retornant als participants el 100% del pagament realitzat.
  • Cancel·lacions per causa COVID: en cas de cancel·lació per raons relacionades amb la pandèmia de Covid-19, ja sigui per motiu de quarantena, malaltia o restriccions de mobilitat, retornarem el 100% del pagament realitzat sense límit de temps.

Pots consultar les properesdates disponibles en la nostra Agenda d’Activitats

Seguim de prop la situació originada per la pandèmia de COVID-19, i estem al dia de totes les limitacions i restriccions legals vigents. L’activitat podrà sofrir modificacions (composició dels grups, lloc d’activitat, etc..) o cancel·lacions en cas de noves limitacions.

En totes les nostres activitats busquem mantenir les màximes condicions de seguretat per a salvaguardar la salut de tots.

Formulario de Reserva
Contacta con nosotros para reservar tu actividad o para solicitar más información
Indica el prefijo internacional si fuera de España
Indica la actividad que quieras reservar, indicando la fecha escogida o explícanos el motivo de tu consulta:
Puedes indicar más de una respuesta

Altres activitats que et poden interessar