Retirs de Natura Interior

La teva natura interior és el camí cap a una vida plena i en equilibri...
...connecta amb ella als nostres retirs i recupera el teu benestar emocional, físic i mental.

 Una experiència per a gaudir de tu a través dels sentits, immersa en paratges de gran bellesa natural i en espais rurals de confort i calidesa, on cada detall ha estat pensat amb afecte perquè tinguis una estada acollidora. Comptaràs amb un menú de qualitat, saludable i nutritiu, a partir de productes de proximitat i de temporada, que suposaran un autèntic plaer gastronòmic.

alimentacion y cocina saludable

Participaràs en pràctiques i activitats per al teu benestar integral i creixement personal, adquirint eines per a viure d’una forma conscient, saludable i respectuosa amb tu i amb l’entorn, que t’emportaràs en la teva tornada a casa.

Banys de Bosc

És una experiència d’immersió a la natura a través d’un procés conscient que ens indueix a la calma, a la sorpresa, al descobriment i al benestar. Es tracta d’una reinterpretació actualitzada de la relació íntima que sempre ha existit entre les persones i el medi natural, procedent del Japó.

Ens introduirem en un estat d’atenció plena i de connexió amb un/a mateix/a i amb l’entorn a través dels sentits, que ens conduirà a la relaxació, al benestar i al contacte amb la natura d’una forma íntima, personal i enriquidora.

Mindfulness i Meditació

Són un camí de desenvolupament, autoconeixement i exploració que ens condueix a un estat d’obertura mental, claredat i calma. Ens permetrà observar-nos des d’una perspectiva sense judici, augmentant la capacitat perceptiva i receptiva dels nostres pensaments i emocions. El mindfulness o atenció plena, es tracta de la primera de les tècniques emprades en el procés meditatiu, i combina la visió oriental amb un enfocament actual.

En els nostres retirs combinem totes dues perquè et permetin calmar la ment, gestionar les emocions i connectar amb el teu cos, millorant així el teu coneixement sobre elles i sobre tu.

Nutrició Saludable i Alimentació Conscient

Una nutrició saludable té en compte el valor nutricional i el balanç energètic dels aliments, evitant la presència d’elements perjudicials i tòxics per a l’organisme. El model d’alimentació influeix sobre la nostra vida, la fortalesa del sistema immunitari i l’equilibri emocional, també en funció del nivell de consciència amb el qual ens relacionem amb el menjar, d’aquí ve que parlem d’alimentació conscient.

 En els nostres retirs realitzem tallers per a compartir un model nutricional saludable, sostenible i basat en aliments de temporada, així com una forma d’alimentació conscient i emocionalment reparadora.

Yoga y Consciencia Corporal en la naturaleza

Consciencia Corporal - Ioga - Qi Gong

La consciència corporal ens permet escoltar el cos. El seu estat de salut, d’energia, les seves necessitats, si està acumulant tensions o somatitzant emocions derivades de pensaments, situacions d’estrès o ansietat. Cuidar el cos és font de salut i benestar i ens ajuda a modular i gestionar emocions i a canalitzar pensaments.

Practicarem la consciència corporal mitjançant la seva expressió més bàsica i funcional, com és la respiració conscient, i la incorporació de disciplines pràctiques com el txikung o el ioga per a l’activació del flux d’energia corporal i la seva distribució per tot el cos.

Retirs de Natura Interior, un camí de tornada a la llar...

Propers Retirs

Sierra de Tentudía

28-31 d'octubre

al costat del P.N. Serra d'Aracena