Escoles
Organitzacions
Previous slide
Next slide

asTara és un projecte que té vocació social i també educativa.

El conjunt de coneixements i l’aproximació a les persones i al medi natural que volem compartir, tenen un efecte profund a nivell personal, però no sols en l’àmbit personal sinó també en el laboral.

D’altra banda, els coneixements i eines que compartim encara que molt útils a l’edat adulta, s’integren més fàcilment a l’infància.

Per això hem desenvolupat dues línies complementàries a les de treball individual: organitzacions i escoles.

asTara Organitzacions

desarrollar autoconocimiento y atención plena en las organizaciones

A asTara creiem profundament en el treball en equip. És en les relacions amb els altres i especialment en l’entorn laboral, on l’autoconeixement i la capacitat de gestionar les emocions augmenten el benestar individual i es tradueixen en relacions de confiança i respecte. Això genera un benefici directe per al conjunt de l’organització. Tant a les entitats socials, com a l’empresa i a l’administració pública, l’èxit radica en les persones.

asTara Escoles

Niños y naturaleza

És a l’infància on els patrons de comportament i els valors s’instauren en les persones. Facilitar als nens i nenes aprenentatges complementaris per a comprendre’s millor, regular millor les seves emocions i relacionar-se amb els altres i amb el medi natural d’una forma sana i respectuosa, és bàsic per a un correcte desenvolupament de la vida adulta.

Així mateix, dotar al professorat d’eines i tècniques addicionals suposa un afegit d’alt valor, que redundarà en el benefici directe de l’alumnat i en el seu propi, en un context educatiu d’alta complexitat com l’actual.

Sol·licita més informació

Digues-nos l'activitat que vulguis reservar, indicant ladata triada o explica'ns el motiu de la teva consulta