Tens la sensació de viure cada dia amb un pilot automàtic activat?
Aprendre a observar i a viure la vida moment a moment, ens ajuda a desactivar el pilot automàtic i a marcar el nostre propi rumb
T'agradaria aprendre com recuperar un major equilibri i benestar en la teva vida?
A través de la meditació podem entrenar la nostra ment a desenvolupar equanimitat i tranquil·litat interior
Cerques un espai de calma mental per a posar fre al teu tren de pensaments?
Mindfulness ajuda a la ment a retallar-se un racó de calma interior i una major claredat mental, ajudant a respondre de manera més efectiva i conscient als desafiaments de la vida
Previous slide
Next slide

Què son el Mindfulness i la Meditació

La meditació és un camí de desenvolupament personal, autoconeixement i exploració que condueix a un estat d’apertura mental, claritat i calma

Ens permet observar-nos des d’una perspectiva sense jutjar-nos, incrementant la capacitat perceptiva i receptiva dels nostres pensaments i emocions. 

Es tracta d’ una pràctica composada per un conjunt de tècniques que permeten desenvolupar l’atenció plena, la concentració i la tranquil·litat, en un procés que ajuda a la millora de la salut i al benestar. Aquesta disciplina ha acompanyat el desenvolupament humà durant milers d’anys, i els seus efectes i beneficis estan provats científicament.

El mindfulness o atenció plena, es tracta de la primera de las tècniques fetes servir en el procés meditatiu, i combina la visió oriental amb modernes i exhaustives investigacions científiques.

meditación y postura del cuerpo para favorecer la concentración y la calma mental
meditacion en la naturaleza

Com ho fem

A asTara facilitem la incorporació, millora o pràctica de la disciplina, adaptant el procés de formació i acompanyament a les teves necessitats i situació personal.

Proposem un enfocament de treball a partir de tècniques d’autoindagació, concentració, visualització, calma i/o atenció plena, que et permetran tranquil·litzar la ment, gestionar les emocions i connectar amb al teu cos, millorant així el teu coneixement sobre aquestes i sobre tu.

Tots els problemes de la humanitat provenen de la incapacitat de l'home d'estar tot sol a la seva habitació​

Quins beneficis aporten el Mindfulness i la Meditació​

Redueix els nivells d’estrès , d’ansietat i d’insomni
Permet gestionar les emocions des de l’observació i la calma
Facilita una resposta conscient i efectiva als reptes diaris
Millora la salut i la sensació de benestar
Millora i entrena la capacitat de concentració i la resiliència
Millora l'empatia i la comunicació en les relacions personals
Afavoreix el teu autoconeixement i contribueix a augmentar al nivell de consciéncia
Afavoreix i entrena la creativitat

Informaciò Práctica

Nombre de persones: l’activitat es realitza per a grups d’entre un mínim de 5 i un màxim de 15 persones

Durada: l’activitat té una durada aproximada de 3 hores

Lloc: en l’Agenda d’Activitats s’indica el lloc de realització de l’activitat
Roba: s’aconsella roba còmoda. Les sessions preveuen unes dinàmiques asseguts en cadira, en coixí, tombats en estoretes i exercicis d’estiraments de ioga.
Activitats a mida: Els programes, cursos i tallers de meditació i/o mindfulness són desenvolupats en exclusiva o amb enfocaments que integren altres disciplines. També es posible sol·licitar un acompanyament o seguiment presencial u online, personalitzat. Consulta la nostra agenda o contacta amb nosaltres.

  • El preu de l’activitat s’indicarà quan es publiqui l’activitat a l’Agenda
  • És necessari realitzar una reserva de plaça per a poder participar. La reserva es realitza complimentant el formulari; una vegada enviat es rebrà una confirmació de disponibilitat de plaça.
  • Per a finalitzar la reserva és necessari realitzar el pagament amb antelació, en el correu de confirmació s’indicaran les modalitats de pagament.
  • Política de cancel·lació: des de 10 dies fins a les 72 hores anteriors a l’activitat, es retornarà un 50% de l’import pagat en cas de cancel·lació. Per a cancel·lacions en les últimes 72 hores abans de l’activitat no es realitzaran devolucions. En cas que les condicions del temps siguin adverses o que no s’aconsegueixi el nombre mínim de persones, asTara podrà cancel·lar l’activitat fins a 72 hores abans del dia de l’activitat, retornant als participants el 100% del pagament realitzat.
  • Cancel·lacions per causa COVID: en cas de cancel·lació per raons relacionades amb la pandèmia de Covid-19, ja sigui per motiu de quarantena, malaltia o restriccions de mobilitat, retornarem el 100% del pagament realitzat sense límit de temps.

Pots consultar les properes dates disponibles en la nostra Agenda d’Activitats

Seguim de prop la situació originada per la pandèmia de COVID-19, i estem al dia de totes les limitacions i restriccions legals vigents. L’activitat podrà sofrir modificacions (composició dels grups, lloc d’activitat, etc..) o cancel·lacions en cas de noves limitacions.

En totes les nostres activitats busquem mantenir les màximes condicions de seguretat per a salvaguardar la salut de tots.

Formulario de Reserva
Contacta con nosotros para reservar tu actividad o para solicitar más información
Indica el prefijo internacional si fuera de España
Indica la actividad que quieras reservar, indicando la fecha escogida o explícanos el motivo de tu consulta:
Puedes indicar más de una respuesta

Altres activitats que et poden interessar