Classes setmanals

Classes setmanals
online i en directe

T’agradaria aprendre exercicis
que millorin el teu estat físic i emocional?

Vols reduir el teu estrès y millorar la teva memòria?

Vols fomentar el teu hàbit en la pràctica de meditació?

Vols aconseguir més benestar, salut i vitalitat?

Vols experimentar la sensació de sentir-te més a gust en dia a dia?

Apunta't a les nostres classes setmanals!​

En aquesta secció proposem una fórmula que permet seguir i conrear directament des de casa, hàbits poderosos relacionats amb l’atenció plena, la calma mental i la consciència corporal. Es tracta de classes que es realitzen en modalitat en línia i en directe, en els quals un instructor certificat de asTara acompanya i dirigeix les sessions integrant explicacions teòriques, guiant exercicis pràctics i proporcionant recursos per a aprofundir i entrenar el realitzat en el taller.

L’entrenament de l’atenció plena és l’ensenyament o l’aprenentatge de pràctiques dissenyades per a ajudar a augmentar la capacitat per a viure plenament en el moment present.

La capacitat de ser present i conscient és un poderós contrapunt a les tendències comunes de reviure esdeveniments passats o preocupar-se per esdeveniments potencials, la qual cosa representa sovint una font d’estrès i ansietat.

El QiGong (o Txikung) és un tipus poderós de tècnica, que ha estat practicada durant segles en la medicina tradicional xinesa. Consisteix a promoure el moviment de Qi (energia) en el cos, obrint portes, estirant i deixant fluir els canals d’energia. 

A partir de repeticions de conjunts de moviments harmònics dissenyats per a beneficiar la salut tant a nivell físic, mental, emocional, com a espiritual, s’alliberen obstruccions al flux d’energia dirigint-la on sigui necessària i permetent aconseguir un estat d’equilibri i plenitud.