Gestió Emocional i Autoconeixement

Una vida en equilibri parteix d’un coneixement propi, basat en l’experiència, que et permet entendre la teva naturalesa i la dels teus pensaments i emocions.

A asTara desenvolupem aquest àmbit de treball contemplant el procés meditatiu, la gestió emocional i coaching integral de manera complementària.

En el procés meditatiu, l’atenció plena (coneguda com mindfulness) es duu a terme sota el marc pràctic del programa de Mindfulness i Reducció d’Estrès (MBSR), orientat a buscar l’atenció al moment present com a mesura de reducció d’estrès. L’autoindagació, com a tècnica que facilita l’autoconeixement i la presa de consciència sobre els pensaments i els seus efectes en la persona, està inspirada en les principals disciplines que han desenvolupat aquesta tècnica durant milers d’anys i són adaptades al llenguatge actual.

No ets els teus pensaments.
Quan t'adones d'aquesta veritat, el món canvia de manera radical.

La meditació i el mindfulness, es complementen amb un enfocament des de l’àmbit de la gestió emocional mitjançant tècniques d’identificació, acceptació i regulació de les pròpies emocions.

Les tècniques de coaching i la resolució estratègica de conflictes són aplicades per a capacitar i facilitar a les persones els seus processos de presa de decisions i de definició d’objectius de manera conscient i en sintonia amb els seus valors, fomentant l’autonomia, l’apoderament i la responsabilitat.

NUESTRAS ACTIVIDADES

MINDFULNESS I
MEDITACIÓ

Entrena la teva atenció plena per a un major equilibri i benestar

COACHING INTEGRAL I NUTRICIONAL

Et guiem i acompanyem en el teu procés de creixement i evolució conscient

MINDFULNESS I
REDUCCIÓ D'ESTRÈS

Redueix l’estrès i l’ansietat amb un entrenament complet d’atenció plena