Salut i Benestar

físic i nutricional

Aquest àmbit és actualment el de major preocupació entre la població general després de la recent alerta sanitària. Els models de treball d’alta exigència, una alimentació basada en la producció altament industrialitzada, i el desplaçament de l’activitat física saludable a favor de formats intensius de recompensa a curt termini, han suposat amb el pas del temps la desconnexió amb el propi cos i el seu estat de salut.

La reconnexió amb el cos ha de venir, per tant, de la combinació d’una alimentació conscient que elimini la toxicitat i els efectes secundaris d’un model nutricional incorrecte, i de la presa de contacte amb el cos, augmentant la nostra sensibilitat i capacitat de percepció dels senyals que aquest ens transmet. Aquest enfocament complementari produirà un efecte guaridor i de recuperació del benestar.

Cuida i mestressa el teu cos,
és la cosa més increïble que posseiràs mai

En asTara proposem posar en pràctica un model de treball físic mitjançant tècniques de respiració, consciència corporal, ioga i treball amb l’energia interna (Qi), i facilitar un model nutricional saludable, basat en l’alimentació conscient, natural i sostenible, inspirada per l’estacionalitat dels aliments i el coneixement dels seus beneficis i aportacions a l’organisme.

LES NOSTRES ACTIVITATS

TXI KUNG I CONSCIÈNCIA CORPORAL

El moviment conscient ajuda a la ment a connectar amb el cos i l’energia

COACHING INTEGRAL I NUTRICIONAL

Et guiem i acompanyem en el teu procés de creixement i evolució conscient

NUTRICIÓ SALUDABLE I CONSCIENT

Conrea la teva alimentació de manera conscient i saludable